BodyFlow yrityksille

Ohjatut BodyFlow-kehonhuoltotunnit yrityksille, ryhmille ja muille mukaville porukoille!

BodyFlow antaa vaihtelua tapaamiseen ja uutta sisältöä kokoukseen. Soveltuu erittäin hyvin virkistyspäivään, järjestöjen ja yhteisöjen maakunnalliseen teemapäivään. 

Myös hyvinvointiin, venyttelyyn ja hierontaan liittyvät luennot kohderyhmän tarpeet huomioiden.

BodyFlow

BodyFlow koostuu rauhallisista, koko kehoa venyttävistä liikkeistä, jotka rytmitetään oman hengityksen tahtiin. Liikkeet edistävät ja korjaavat lihaksien, selkärangan ja lantion liikkuvuutta. Selkärangan eri liikesuunnat hierovat ja kuntouttavat välilevyjä. Kiertoliikkeet vaikuttavat lannerangasta aina kaularankaan asti. Kierrot myös rentouttavat keskushermostoa. Syvät kierrot selässä mobilisoivat ja avaavat SI-niveltä ja pakaroita, jotka helposti lyhenevät ja jäykistyvät. Riskiryhmään kuuluvat erityisesti henkilöt, jotka istuvat paljon. 

Sivuvenytykset hierovat myös sisäelimiä, koska niihin kohdistuu venytyksen aiheuttamaa kompressiota. Rauhallisesti ja huolellisesti tehtävät liikkeet vaikuttavat positiivisesti myös aineenvaihduntaan.

Taaksetaivutuksissa vahvistetaan yläselän aluetta. Tällöin kehon etuosa venyy ja takaosa vahvistuu. Eteentaivutusten syvyys ja liikerata tulee suurimmalta osin lannerangan alueelta.  

BodyFlow:ssa saadaan vahvuutta fyysiseen kehoon. Liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti isoja lihaksia, mutta myös syviä, pieniä lihaksia. Jokainen syvävenytys on vahva ja tehokas liike. Vaikka liikkeet ovat rauhallisia, lihaksisto voi olla kipeä seuraavina päivinä.

Kysy lisää, pyydä tarjous!

"Kaikille BodyFlow'n liikkeille löytyy anatominen perustelu. Liikkeet edistävät ja korjaavat lihaksien, selkärangan ja lantion liikkuvuutta. Selkärangan eri liikesuunnat hierovat välilevyjä. Kiertoliikkeet vaikuttavat lannerangasta aina kaularankaan asti. Kierrot myös rentouttavat keskushermostoa." 


Maksuvälineet

Yrityksille verkkolaskutus.

Lisäksi Smartum ja ePassin SporttiPassi