RENTOUTTAVAT, KEVYET HIERONNAT

 

Puolihieronta eteerisellä Mirha-öljyllä

Avaa aistit ja koe rentouttava elämys Mirha-hieronnassa.

Mirhalla on terveyttä edistäviä vaikutuksia. Se helpottaa mm. iho-ongelmia, raskausarpia ja ryppyjä. Rauhoittaa ja tasapainottaa mieltä samalla piristäen. 

Itämaan varakkaat tietäjät veivät Jeesus-lapselle kalliita lahjoja. Lahjapaketti sisälsi kultaa, suitsuketta (Frankincense) sekä Mirhaa. Mirha oli yksi halutuimmista ja arvokkaimmista asioista maailmassa. Raamatun aikana Mirhaa käytettiin myös suitsukkeissa, hajusteissa ja ruumiin balsamoinnissa.

Hieronta tehdään 100 % puhtaalla eteerisellä öljyllä, jota sekoitetaan 1-3 tippaa 100 % kasvipohjaiseen hierontaöljyyn. Öljyt ovat Young Living -tuotantoa.

Käsittely on rauhallinen ja rentouttava. Hieronnassa vältetään voimakkaita otteita.  

59 €


Hunajahieronta

Hunaja kuorii ihon pintasolukkoa, parantaa verenkiertoa ja kirkastaa ihoa rentouttaen kokonaisvaltaisesti. Hoito sopii kipeytyneille lihaksille lihashuoltoon. Hunajahieronta tehdään puolihierontana selkään. Kädet, niska ja pää hierotaan miellyttävin hierontaottein. Hoito tehdään kämmeniä nostellen. Hunaja pestään iholta lämpimällä vedellä. Loppuajaksi selän päälle laitetaan lämpömatto, joka tehostaa hunajan vaikuttavien aineiden imeytymistä.

Hunajahieronnassa käytetään suomalaista hunajaa, jonka tuottaja vastaa tuotteen korkeasta laadusta. Oman maan hunaja on myös ekologinen valinta.  

Hoidon esteet

 • Hunaja- ja siitepölyallergia, koska hunajan ainesosat imeytyvät ihon kautta.
 • Diabetes, vaikeat sydän- ja veren hyytymistekijöihin vaikuttavat sairaudet.

55 €


Turve-nokkospuolihieronta

Turve-nokkospuolihieronta rentouttava käsittely, johon tullaan mielellään uudelleen. Hieronnassa käytetään LehtoPeatin turvetta ja Ärmätin nokkosta. Turve-nokkosseos levitetään selkään.

Suomalainen LehtoPeatin hoitoturve on puhdas 100 % luonnontuote. Siihen ei ole lisätty mitään, eikä siitä ole poistettu ainesosia. Hoitoturpeen raaka-aineeksi käytetään vain luonnontilaisilta soilta nostettua turvetta, jonka laatu on tutkittu laboratoriossa. Turvehoidot vaikuttavat myönteisesti ihon kosteuteen, pehmeyteen ja talierityksen tasapainottamiseen. Turve sisältää pieniä määriä magnesiumia, sinkkiä ja kuparia, jotka imeytyvät ihon kautta.  

Nokkonen soveltuu erinomaisesti sekoitettavaksi turpeen joukkoon. Kuivattu nokkonen ei polttele tai pistele vaan pehmentää ihoa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Nokkosen sisältämät aminohapot edistävät terveyttä monipuolisesti. Nokkonen on turvallinen rohdoskasvi, josta tunnetaan lähes pelkästään myönteisiä terveysvaikutuksia.

 • Selkään levitetään lämmintä, 100 % kotimaista hoitoturvetta, johon on sekoitettu puolankalaista Ärmätin kuivattua nokkosjauhetta.
 • Turve sisältää useita mineraaleja sekä ihoa puhdistavia ominaisuuksia. 
 • Nokkonen vaikuttaa tehokkasti ihon kautta vilkastuttaen verenkiertoa ja pehmentäen ihoa.
 • Turve-nokkosseos vaikuttaa kelmun ja lämpöhauteen alla 15 min. Vaikutusajalla hierotaan kädet.
 • Turve puhdistetaan lämpimällä vedellä.
 • Puhdistamisen jälkeen hierotaan selkä, hartiat ja niska. Hieronta auttaa lihasjännitykseen ja -särkyihin.
 • Pidetty ja rentouttava käsittely, johon tullaan uudelleen!
  Turvetta voi ostaa itselle.

65 €