Bodymind Energy Balancing Method -energiahoito

Kun kipu palaa aina uudelleen

Kroonisen stressin tunnistaa siitä, että oireet palaavat takaisin hieronnasta, terapiasta ja lääkekuurista huolimatta. Keho on jatkuvassa kulutustilassa, eikä palautumista tapahdu. Tyypillistä on, ettei tutkimuksista löydy mitään hoidettavaa. Joskus oireille on annettu diagnoosi, mutta sille ei ole parannuskeinoa.Tukkoinen olo, painonnousu ja aineenvaihdunnan häiriöt ovat yleisiä stressin ilmenemismuotoja. etenkin naisilla. Liian tiukkaan aikatauluun pakotettu elämä näkyy myös epämääräisinä kipuina ja oireina. Tuttuja ovat niskan jäykkyys, selkäkipu ja käsien puutuminen. 

Suomen Energiahoitajat on kehittänyt ainutlaatuisen hoitomenetelmän, jolla kehossa olevat syvät stressitilat saadaan purettu. Energiahoito rentouttaa sympaattista hermostoa, jonka seurauksena keho alkaa korjata ja parantaa itse itseään. 

Lue lisää Bodymind Energy Balancing Method -energiahoidosta täältä 
ja vakuutu energiahoidon vaikutuksista.
Kehoon jäänyt stressi aiheuttaa oireita

Kun palautumista ei tapahdu, eikä stressikierrettä saada ajoissa katkaistua, elimistö alkaa oireilla. Se, kuinka pian ja missä heikoin lenkki sijaitsee, ovat yksilöllisiä. Kehoon alkaa tulla päällekkäisiä kuormia, stressiä. Alkaa esiintyä kipuja ja vaihtelevia, jopa kummallisia vaivoja. Kärsimättömyys ja hermostuneisuus valtaavat mielen. 

Krooninen stressi 'lahottaa' kehon hiljalleen. Se lamauttaa suolistoa, jonka seurauksena ravinteet eivät imeydy kunnolla, suoli ärtyy aiheuttaen ummetusta ja ripulia, paino alkaa nousta ja mieli masentuu. Stressi lisää lihasjännitystä, jonka seurauksena lantio menee virheasentoon ja lapaluut voivat olla eri tasoilla. Leukaperät kiristyvät ja hampaiden narskuttelu kipeyttää niskat. Kuukautiset jäävät pois tai vuoto ei meinaa loppua ollenkaan.

Suomen Energiahoitajat on kehittänyt ainutlaatuisen hoitomenetelmän, jolla kehossa olevat syvät stressitilat saadaan purettu. Energiahoito rentouttaa sympaattista hermostoa, jonka seurauksena keho alkaa korjata ja parantaa itse itseään.  

Täydennän osaamistani Suomen Energiahoitajien koulutuksessa Bodymind Energy Balancing Method -energiahoitajaksi.

Varaa aika edulliseen harjoitteluhoitoon!
Hoidot 55 €.

Tarjoukset voimassa 06/2024 asti.