Hannele

Pororajan Body, kun kaikki on jo kokeiltu

Juureni ovat Kainuussa Puolangalla, pororajalla.
Parikymmentä vuotta sitten heitin ilmaan ajatuksen, jos joskus perustan yrityksen, sen nimi on Pororajan Body. Nimi stemmasi ja maistui hyvälle. Työskentelin silloin metsätalousinsinöörinä, eikä ajatuksenani todellakaan ollut yrityksen perustaminen.
Kipinä yrittäjyyteen syttyi kuntosalilla, jossa havahduin eri-ikäisten naisten aktiivisuuteen. Jokainen heistä huolehti itsestään, vaikka monenlaista vaivaa olikin tullut. Pororajan Body ei enää jättänytkään rauhaan; halusin tukea ja edistää naisten hyvinvointia.
Opiskelin urheiluhierojaksi. Melko pian huomasin, etten hierojana pysty vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Opiskelin Hatha-joogaohjaajaksi, joten saatoin tukea asiakkaitani rentoutumiseen ja venyttelyyn.
Hiljalleen asiakkaani alkoivat kääntyä puoleeni epikriisien ja lääkärin lausuntojen kanssa, josko voisin auttaa. Minä, urheiluhieroja? Tässä vaiheessa punnitsin tosissani, hakeudunko fysioterapiaopintoihin vai olisiko jotain muuta, joka toisi lisäarvoa työhöni. 
Valitsin kääntyä kiinalaisen lääketieteen puoleen. Pääsin valintaprosessin jälkeen opiskelemaan akupunktiohoitajaksi Kiinalaisen lääketieteen Akatemiaan Helsinkiin. Tiiviit opinnot kestivät 3,5 vuotta. 
Olen myös hankkinut lisäosaamisen purentalihashierojaksi ja nyt viimeisimpänä erikoistun energiahoitajaksi.
Uskon ja luotan, että tällä kattauksella pystyn kohtaamaan myös sellaiset vaivat, joihin länsimainen lääketiede ei löydä selitystä tai hoitokeinoa. Uskon, että työkalupakistani löytyy keinot tarttua ongelmaan myös silloin, kun kaikki on jo kokeiltu.