TEHOKKAAT, PALAUTTAVAT HIERONNAT

Intensiivipuolihieronta on tehokas käsittely, jossa käytetään lihasta venyttäviä ja palauttavia otteita. Tarvittaessa hierontaa tehostetaan imukupeilla. Lihasjännitysten laukeaminen vapauttaa hermoja, avaa liikeratoja ja poistaa kiputiloja. Hieronta tehdään puolihierontana asiakkaan tarpeiden mukaisesti 45 min tai 60 min.

Asiakaspalautteiden perusteella hieronnoista on saatu apua lonkan liikkuvuuteen, tenniskyynärpäähän, migreeniin ja univaikeuksiin. (●●●)

Jalkojen hierontaan suosittelen 60 min. käsittelyä.

Huom. Intensiivipuolihierontalahjakortit, joista puuttuu hoidon kesto, ovat 45 min.

49 € (45 min.)

59 € (60 min.)


Intensiivikokohieronnassa käytetään monipuolisesti eri hierontaotteita, kuten lihasta venyttäviä ja palauttavia otteita, tarvittaessa myös imukuppeja.  

Kipupiste on tyypillisesti tarkkarajainen lihaksessa oleva ärtynyt kohta, joka voi heijastella kipua myös eri puolille kehoa. Jumissa olevan lihaksen aineenvaihdunta on heikentynyt ja verenkierto häiriintynyt. Yleensä tilanne korjaantuu vaihtelemalla erilaisia hierontaotteita ja lämmittelemällä hyvin lihaksistoa. Lihasten jännityksen laukeaminen parantaa liikeratoja ja poistaa kiputiloja. Hoidon jälkeen kannattaa juoda vettä.

 (●●●)

89 €


Imukuppihieronta on klassista hierontaa tehokkaampaa. Yhden hoitotapahtuman kesto on 15-20 minuuttia, jonka on arvioitu vastaavan tunnin hierontaa. Imukupit asetellaan kipeiden kohtien päälle 1-3 minuutiksi. Imukuppeja voidaan myös liu'uttaa iholla, mikä rentouttaa voimakkaasti lihaksia ja hieroo lihaskalvoja.

Imukuppihieronta laukaisee tehokkaasti lihasjännityksiä, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä edistää verenkiertoa. Imukuppausta käytetään myös turvotuksen ja kuona-aineiden poistoon kehosta. Imukuppi kiinnitetään ihoon alipaineen avulla. Ihoon ei tehdä haavoja, kuten perinteisessä kuppauksessa.

Imukuppauksen hyötyjä

  • Tehostaa kehon neste- ja verenkiertoa.
  • Lämmittää ja rentouttaa lihaksistoa.
  • Keventää 'raskaita jalkoja'.
  • Nopeuttaa kuona-aineiden poistumista kehosta.  (●●●) 

Pidetty hoito, johon tullaan mielellään uudelleen!

45€

 

Niska-hartiaseudun hieronnassa keskitytään tehokkaasti mutta turvallisesti yläselän, niskan ja kallonpohjalihasten syvähierontaan. Hieronnasta on saatu apua pään kääntymiseen, lihasjännityksestä johtuvaan pääkipuun ja huimaukseen. (●●)
Soveltuu myös nuorille.

Hoidon kesto noin puoli tuntia.

30 €

 

Kipumittari eli mitä tarkoittavat (●), (●●) ja (●●●)?
Hieronnan tarkoitus ei ole aiheuttaa kipua. Aina kivulta ei kuitenkaan voi välttyä. Hierontojen voimakkuudet on ilmoitettu seuraavasti.

Rentouttava (●) Sisältää kevyitä, pinnallisia sivelyjä.

Voimakas (●●) Sisältää myös lihaksia venyttäviä otteita. Voi aiheuttaa lievää kipua.

Syväkäsittely (●●●) Sisältää lihasten venytystä ja kipukohtien käsittelyä. Voi aiheuttaa kipua.

Hieronta-aika sisältää hoidon lisäksi asiakkaan hoidon tarvekartoitukseen, pukeutumiseen ja maksamiseen kuluvan ajan.