Bodymind Energy Balancing energiahoitomenetelmä

Kun kipu palaa aina uudelleen

Kroonisen stressin tunnistaa siitä, että oireet palaavat takaisin hieronnoista, terapioista, lääkärikäynneistä ja lääkekuureista huolimatta. Tyypillistä on, ettei tutkimuksista löydy mitään hoidettavaa. Joskus oireille on annettu diagnoosi, mutta sille ei ole parannuskeinoa. 
Tukkoinen olo ja aineenvaihdunnan häiriöt ovat yleisiä stressin ilmenemismuotoja naisilla. Liian tiukkaan aikatauluun pakotettu elämä näkyy myös epämääräisinä kipuina ja oireina. Tuttuja ovat niskan jäykkyys, selkäkipu ja käsien puutuminen. Keho on jatkuvassa kulutustilassa, eikä palautumista tapahdu.

Suomen Energiahoitajat on kehittänyt ainutlaatuisen hoitomenetelmän, jolla kehossa olevat syvät stressitilat saadaan purettua. Energiahoito rentouttaa sympaattista hermostoa, jonka seurauksena keho alkaa korjata ja parantaa itse itseään.
Lue lisää Bodymind Energy Balancing Method -energiahoidosta täältä
ja vakuutu energiahoidon vaikutuksista.


Kehoon jäänyt stressi aiheuttaa oireita

Krooninen stressi 'lahottaa' kehon hiljalleen. Se lamauttaa suolistoa, jonka seurauksena ravinteet eivät imeydy kunnolla, suoli ärtyy aiheuttaen ummetusta ja ripulia, paino alkaa nousta ja mieli masentuu. Stressi lisää lihasjännitystä, jonka seurauksena lantio menee virheasentoon ja lapaluut voivat olla eri tasoilla. Leukaperät kiristyvät ja hampaiden narskuttelu kipeyttää niskat. Kuukautiset jäävät pois tai vuoto ei meinaa loppua ollenkaan. Kehoon alkaa tulla päällekkäisiä kuormia, stressiä. 

Kun palautumista ei tapahdu, eikä stressikierrettä saada ajoissa katkaistua, elimistö alkaa oireilla. Se, kuinka pian ja mikä kehonosa painaa stop-nappulaa, ovat yksilöllisiä. 

Suomen Energiahoitajat on kehittänyt ainutlaatuisen hoitomenetelmän, jolla kehossa olevat syvät stressitilat saadaan purettu. Energiahoito rentouttaa sympaattista hermostoa, jonka seurauksena keho alkaa korjata ja parantaa itse itseään.

Täydennän osaamistani Suomen Energiahoitajien koulutuksessa Bodymind Energy Balancing Method -energiahoitajaksi.
1 tason kirjallinen sekä näyttökoe on suoritettu 8.6.2024.