Gynekologiset häiriöt

Tehokas ja turvallinen hoito gynekologisiin häiriöihin

Naistentaudit ja gynekologiset häiriöt

Erityisosaamiseni on naistentaudeissa sekä elämää haittaavissa oireissa, joihin ei löydy selitystä tai, jotka johtuvat gynekologisesta häiriöstä. Kipuja ja oireita voidaan aina lähestyä lääkkeettömin keinoin, jotka pureutuvat vaivan juurisyihin, eivätkä pelkästään oireiden poistamiseen. 
Akupunktio soveltuu myös nuorten tyttöjen kuukautishäiriöiden hoitoon. 

Hoidoilla voidaan rauhoittaa runsasta vuotoa, saada epäsäännöllinen kierto säännölliseksi ja helpottaa kuukautiskipuja. Akupunktio on tehokas vaihtoehto runsaiden kuukautisten hoitoon naisille, joille kierukka ei sovi.

Kiinalainen ja länsimainen lääketiede eivät sulje toisiaan pois vaan täydentävät toisiaan. Hoidossa huomioidaan mahdolliset lääkitykset ja muut saadut hoidot.  


Akupunktiolla voidaan auttaa, kun kyseessä on

  • Kuukautiskivut ja -vuotohäiriöt
  • Lapsettomuus, raskaaksi tulemisen haasteet
  • Vaihdevuosivaivat
  • Naisten anemia ja rauta-arvojen kohentaminen

Tutustu tarkemmin eri hoitoihin. Voit rauhassa perehtyä palveluihin ennen varaamista. Linkki ohjautuu Vello-ajanvaraukseen

Kiinalainen lääketiede on lääketiede, ei uskomushoito. 
Kiinalaisen lääketieteen avulla on pystytty helpottamaan vaivoja, joihin länsimainen lääketiede ei ole löytänyt keinoja. 
Kysy rohkeasti, miten voin auttaa!

Nuorten kuukautiskivut ja runsas vuoto

Erityisesti 12 - 18 -vuotiaille nuorille suunnattu akupunktiohoito.
Kun nuoren koulunkäyntiä ja harrastuksia hankaloittavat lamauttavat kuukautiskivut tai häiritsevän runsas vuoto, eikä oireisiin ole löytynyt hoitoa vaativaa gynekologista sairautta, on akupunktio turvallinen ja tehokas hoitomuoto.
Akupunktio soveltuu myös aktivoimaan hormonitoimintaa ja sen myötä käynnistämään kuukautiset, mikäli ne eivät ole alkaneet ennen 16 - 18 -vuoden ikää. 
Kannattaa kokeilla akupunktiota, ennen kuin nuori aloittaa e-pillerit kuukautiskipujen hoidoksi. Hoitovaste odotettavissa jo seuraavien kuukautisten aikana, viimeistään 3 kk:n kuluttua akupunktiohoidon aloittamisesta.

Akupunktiopisteet sijaitsevat tyypillisimmin navan läheisyydessä, jalkaterissä/nilkoissa sekä korvanlehdissä, joten hoitoon ei tarvitse erikseen riisuutua sukkia lukuunottamatta. Neulat ovat lyhyitä ja pieniä, eivätkä satu.
Nämä on hyvä kertoa hoitoon tulevalle nuorelle ylimääräisen jännityksen vähentämiseksi.